Cautare

1511 de rezultate pentru "robert ilie" (2.60 secunde)
Judecatorii ieseni au decis sa ii condamne la cate un an si patru luni de inchisoare cu suspendare pe Ionut Roman si Robert Sentiveanu, in timp ce pe iubita primului, Cristina P., au obligat-o sa se prezinte timp de 4 luni la Serviciul de Probatiune.
OMUL SISTEMULUI - Fostul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, a fost votat in unanimitate in Comitetul Executiv al PSD pentru sefia Comisiei juridice din Senat in locul senatorului Serban Nicolae.
Procurorul general Ilie Botos s-a aratat nemultumit de modul de lucru al procurorului Viorica Stoica, ceea ce l-a determinat sa o inlocuiasca de la instrumentarea dosarului in care Alianta D.A.
Din frati de cruce pe vremea cand conduceau impreuna administratia publica locala, pesedistii si liberalii gorjeni au inceput sa se critice reciproc, cel care a dezgropat securea razboiului fiind Dan Ilie Morega. PSD Gorj a lansat un atac dur la adresa presedintelui filialei locale a PNL, Dan Ilie Morega.
Dan Ilie Morega a castigat al doilea mandat de presedinte al PNL Gorj, chiar daca alegerile pentru desemnarea sefului organizatiei judetene vor avea loc abia pe 5 iunie.
Ilie Sarbu (foto), liderul senatorilor PSD, raspunde la intrebarea: ... De asemenea, Ilie Sarbu analizeaza relatiile cu celelalte grupuri parlamentare din Senat.
Ilie Sarbu: ... Liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu, considera ca presedintele Traian Basescu "nu este serios" atunci cand vorbeste despre schimbarea Constitutiei si de renuntarea la mandatul sau inainte de termen pentru cuplarea alegerilor parlamentare cu cele prezidentiale.
Actuala criza economica din Romania este o pista falsa, iar teoria ca "Europa ne scoate din criza" este o "gogoasa", a declarat, vineri, analistul economic Ilie Serbanescu, la Scoala de Vara a TSD Vrancea, organizata in localitatea Lepsa.
Ilie, diseara da-i pe GSP! La Steaua, soarta antrenorilor se decide la TV Gigi Becali i-a promis lui Ilie Stan ca indiferent de rezultatul returului cu Twente, postul sau nu e in pericol. ... Experientele altor tehnicieni care au pregatit Steaua i-ar putea da de gandit lui Ilie Stan.
"In inimile noastre vei ramane un erou" Trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan a fost depus la capela Bisericii "Sfantul Ilie", din centrul Capitalei si va fi inmormantat astazi, la ora 13.00, la Cimitirul Bellu Catolic.
Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA. ... Ilie Stefan Radulescu a declarat ca i-au trebuit doi ani pentru a convinge una dintre editurile din tara sa o editeze:
Pe buletinele de vot pentru Primaria Sectorului 3 sunt inscrisi, in ordine, Robert Sorin Negoita (USL), Marton Illyes (Uniunea Democrata Maghiara din Romania), Iulian Popescu (UNPR) si Liviu Negoita (PDL).
Jurnalistul Robert Turcescu a declarat pentru MEDIAFAX ca a semnat un contract pe trei ani cu postul de televiziune B1 TV, unde va realiza emisiunea "Suta la Suta cu Robert Turcescu", de luni pana joi, incepand cu ora 20.00.
acestia au fost americanul Robert Goddard si rusul Constantin Tiolkovski. ... Pe 11 ianuarie, Robert Goddard predase Institutului Smithsonian o lucrare intitulata O METODA DE A AJUNGE LA ALTITUDINI EXTREME, care a ajuns si la public in aceeasi zi, impreuna cu un fel de comunicat de presa al Institutului.
Robert Monroe Interesul modern pentru fenomenul de extracorporalitate incepe de la cercetarile lui Robert A. ... Aceste tehnici (metoda Hemisync, programul Gateway Voyage) fusesera puse la punct in institutul condus de Robert A.
Judecatorul Robert Florea a fost internat in spital, existand posibilitatea ca acesta sa fie inlocuit in urma unei noi trageri la sorti efectuate de presedintele Tribunalului Galati.
Declaratia ii apartine jurnalistului Ion Cristoiu, prezent in emisiunea 100% a lui Robert Turcescu. ... Cu doamna Elena Udrea, mai ales dupa ce-a ajuns ministru, n-am avut niciun dialog." Robert Turcescu: ... "Nu m-a sunat si nu-mi pot permite sa spun." Robert Turcescu: ... "Nu, nu m-a sunat." Robert Turcescu:
Fiscul a pus sechestru asiguratoriu pe averea lui Robert Negoita. ... Robert Negoita are zero datorie la stat. Niciodata nu am avut datorie la stat si nu am datorii la stat, la buget", a declarat Robert Negoita, deputat PSD.
Marius Radu, cronometrat in primul schimb cu 48 sec 76/100, potrivit site-ului Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, a devenit al treilea inotator roman calificat la JO 2016, dupa Robert Glinta (100 metri spate) si Norbert Trandafir (50 m liber).
Dupa colaborarile de succes alaturi de diferiti artisti si mai multe single-uri care au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, Robert Toma lanseaza piesa si videoclipul Fara sfarsit.
google-analytics.com